Időpont és tetoválás

Az időpont egyeztetés legoptimálisabb módja, ha egy rövid telefonos egyeztetés után személyesen látogat el stúdiónkba (+36 99 314 753). Az e-mailen vagy telefonon történő mintaegyeztetés nem pótolhatja azt a személyes megbeszélést, amelynek alapján egy művészien kidolgozott, egyedi, pontosan méretre szabott mintát tervezhetünk Önnek. E megbeszélés során tudunk időpontot egyeztetni, s míg az elérkezik, mi kidolgozzuk a tetoválás tervét. A tetoválás örökre szól, és ezért sem árt, ha kellően átgondolt mintatervezés előzi meg.

Ha Ön nagy távolságra lakik Soprontól, és a minta, valamint az időpont személyes egyeztetése megoldhatatlan, kérjük, hogy a szükséges további információkért, vegye fel velünk a telefonos kapcsolatot.

Amennyiben Önnek közbejön valami, és a tetoválásra lekötött időpontját nem tudja betartani, kérjük, hogy minimum 24 órával előbb, telefonon értesítsen minket a változásról, ellenkező esetben, a lefizetett előlegét elveszíti. Az e-mailen érkezett időpont változtatásokat sajnos nem tudjuk elfogadni.

Exkluzív berendezésű szalonunk és profi minőségű felszerelésünk, nyugodt munkakörülményeket teremt. Amennyiben Önt mélyebben is érdeklik a tetováláshoz használt csúcsminőségű munkaeszközeink és munkavédelmi felszereléseink, akkor ezek listáját, valamint az ezekhez tartozó Hatósági Tanúsítványokat megtekintheti web áruházunkban, a www.tattoosafe.hu címen.

Vendégeink számára, a tetoválás idejére, zárt magánparkoló áll rendelkezésre.